Tuesday, March 11, 2014

17/2/14 Στερεό σαμπουάν με υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού (φυτική κερατίνη), λάδι αργκάν και αιθέριο έλαιο λεβάντας

{εξαντλήθηκε}




* 4 ευρώ


-ελαιόλαδο: κατευναστικό και μαλακτικό, περιέχει βιταμίνη Ε
-λάδι καρύδας: δίνει φυσικό αφρό στο σαπούνι και έχει καθαριστικές ιδιότητες, θρεπτικό, αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση
-υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού (φυτική κερατίνη)Η Φυτοκερατίνη αποτελείται από υδρολυμένες πρωτεΐνες σταριού περιέχει αμινοξέα παρόμοια με εκείνα που αποτελούν τα μαλλιά και τα νύχια. το ενεργό αυτό συστατικό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στα προϊόντα για τα μαλλιά. στα οποία δίνει δύναμη, όγκο και λάμψη. Επίσης είναι ενεργό στοιχείο μαλακτικό και ενυδατικό για την επιδερμίδα.
-λάδι αργκάν (αργανέλαιο): Τα ενδυναμώνει, χαρίζοντας ταυτόχρονα λάμψη και ελαστικότητα στην τρίχα. Ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει την τρίχα από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος (όπως θάλασσα, πισίνα, αέρας κτλ) και τις σπασμένες άκρες. Ανακουφίζει από την φαγούρα του τριχωτού της κεφαλής. Ενισχύει τα αδύναμα και εύθραυστα νύχια.

1 comment:

  1. Γενικά δεν είμαι των beaute αλλά αυτό το σαπούνι που δοκίμασα είναι πραγματικά καλό!Έχει ουδέτερο άρωμα,που το προτιμώ.Νιώθεις τα μαλλιά σου μετά καθαρά και ενυδατωμένα! Έυγε!
    Λάζαρος.

    ReplyDelete